Pole-a-holic

Rekisterinpitäjä
Pole-a-holic
Y-tunnus 2195030-4
Virkajärventie 56
60640 Isokoski

Yhteyshenkilö
Annika Koskela
Puh. 050 354 5395
shop [a] poleaholic

Rekisterin nimi
Pole-a-holicin verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Pole-a-holicin verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia, tilastointia ja toiminnan kehittämistä varten. Tietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden ylläpitämiseksi sekä Pole-a-holicin omiin markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Henkilön etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tehtyjen tilausten tiedot
Rekisterinpitäjä rekisteröi Pole-a-holicin verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa tilausta tehdessään.

Tietojen luovutus
Verkkokaupan rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Asiakastietojen käyttö
Asiakasrekisterin tietoja käytetään Henkilötietolain (523/99) määrittelemissä rajoissa. Asiakastietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen suojaaminen
Rekisteriä ei luovuteta sivullisiille. Rekisteri sijaitsee Pole-a-holicin verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain rekisterin pitäjällä.

Rekisteröidyn oikeudet
Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterivastaavalle osoitteeseen: shop@poleaholic.com

Tarkastusoikeus
Voit tarkistaa rekisterissä olevat henkilötietosi itse, mikäli olet rekisteröitynyt asiakas, tai olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse shop@poleaholic.com.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että
olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä
joitain henkilötietojasi.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen, voit poistaa ne rekisteristä tai pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.


Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme
henkilötietojasi käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohje valituksentekemiseen).

Sähköpostilista

Mikäli olet ilmoittanut halukkuutesi saada markkinointiviestejä sähköpostitse Pole-a-holicilta, säilytämme tätä varten antamasi sähköposti ja nimesi, mikäli olet sen antanut.

Sinulla on koska vain oikeus pyytää tietojesi poistamista postituslistalta lähettämällä viesti osoitteeseen shop@poleaholic.com.

Tuotteita jotka saattavat kiinnostaa sinua

Dita toppi violetti-musta
Pole Candy Dita
Butterfly
Strassikoristeet
Hotpants
Hotpants
Rengastrapetsi
X-pole Sport Hoop -rengastrapetsi